Te weinig bier op je feestje?

Te weinig bier op je feestje, geen zin om bier te halen, zijn de winkels gesloten of onverwachts bezoek en niets om in te schenken? BierPoint is dan het juiste bedrijf voor je! Bierpoint is jouw bierkoerier dat recentelijk is opgericht om de Veluwe te voorzien van bier, wijn, frisdranken, mixdranken en snacks. Het is ons doel om jouw feestje compleet te maken. Met ons team kunnen wij je persoonlijk en goed helpen. Zo kan je kiezen voor opties die niet staan aangegeven op de website door ons te bellen of te mailen en wij zullen dit voor je proberen te regelen.

BierPoint heeft een assortiment van verschillende merken en soorten bier en wijn. Daarnaast kan je bij ons terecht voor snacks, frisdranken en mixdranken om het feestje compleet te maken. Voor meer informatie en de mogelijkheden (bestellen buiten onze openingstijden om bijv.) kan je ons bellen of mailen. De contact gegevens staan in de menubalk onderaan.

Grote bestelling?

Grote bestellingen kunnen in overleg gemaakt worden, prijzen zullen aangepast worden aan de hand van de grootte van de bestelling.

Wij verkopen geen alcoholische dranken aan personen onder de 18 jaar. Alle dranken zijn inclusief BTW en statiegeld.

Neem contact op